održavanje računalnih sustava

Održavanje računalnih sustava i računalne mreže

za bezbrižno iskustvo korištenja

INFO AM pruža održavanje računalnih sustava i mreža, izrađuje sigurnosne kopije vaših podataka, ažurira softvere te vrši unutarnje i vanjsko čišćenje računala.

01 5813 200

Javite nam se!

PREPUSTITE BRIGU O SERVISU NAMA

Najbrži servis računala i laptopa! Obavljanje dijagnostike i servisa računala ili laptopa u istom danu. 

ODRŽAVANJE RAČUNALNIH SUSTAVA

INFO AM osim popravaka laptopa i računala omogućava i održavanje računalnih sustava u svrhu ispunjavanja potreba tvrtki koje nemaju osoblje s kvalificiranim računalnim tehničarima. Osnovno održavanje računalnih sustava, odnosi se na izradu sigurnosnih kopija podataka, ažuriranja softvera te unutarnje i vanjsko čišćenje računala.

 

Zašto je bitno održavanje računalnih sustava?

Održavanje računalnih sustava je ključno za osiguravanje njihove pouzdanosti, performansi i sigurnosti. Redovito održavanje osigurava da se softver i hardver održavaju ažurnima, smanjuje rizik od kvarova i poboljšava radne procese. Također pomaže u sprečavanju gubitka podataka i zaštiti sustava od sigurnosnih prijetnji poput virusa i hakiranja. Investiranje u održavanje računalnih sustava dugoročno štedi vrijeme, novac i smanjuje potencijalne prekide rada.

Održavanje IT sustava - usluge:

ODRŽAVANJE računalnih mreža

U današnjem svijetu sve je više tvrtki koje počinju prepoznavati da kvalitetno održavanje računalne mreže igra iznimno važnu ulogu u svakodnevnom radu. Bez odgovarajućeg održavanja, Vaše poslovanje neće moći ispravno funkcionirati.

Zbog toga želimo postići razumijevanje i u potpunosti istaknuti da je ažurno i predano održavanje mrežne infrastrukture važno povjeriti iskusnim i kvalificiranim stručnjacima. 

Održavanje mreža - usluge

Zašto je važno održavanje računalne mreže?

Iako solidna računalna mreža povezuje sva računala u Vašem poslovanju, nijedna mreža nije savršena. Bez obzira koliko vremena uložili u konfiguriranje mreže ili koliko je napredna Vaša mreža, ipak se s vremena na vrijeme pojavljuju određene tehničke poteškoće. U nekom trenutku održavanje računalne mreže postat će nužna. Ovisno o veličini Vašeg poduzeća, možda ćete poželjeti da održavanje mrežne infrastrukture prepustite specijaliziranoj IT tvrtki.

Vaša računalna mreža zbirka je složenih uređaja i softvera koji komuniciraju istovremeno, izvodeći nebrojeno mnogo operacija. Istovremeno, računalna mreža može biti izložena vanjskim napadima, neželjenim virusa i špijunskim softverima, ali i neopreznim postupanjem vlastitih korisnika. Održavanje računalne mreže važno je jer svakodnevno postoje mnogi faktori koji joj mogu naštetiti. Redovno održavanje može spriječiti kritične probleme, a pritom pomaže i u održavanju optimalnih performansi mreže. 

Održavanje Vaše mreže

Iako je neophodno, održavanje računalne mreže nije najlakši zadatak, čak ni za male tvrtke. Suradnja s pouzdanim partnerom najučinkovitiji je način za održavanje Vaše računalne mreže. Na taj način mogu se ažurno rješavati svi problemi neposredno nakon njihovog nastajanja, a istovremeno i preventivnim radom sprečavati nove poteškoće.

Ako svoje potrebe održavanje mrežne infrastrukture posvetiti Info AM-u, Vaša tvrtka će na raspolaganju imati tim iskusnih IT stručnjaka uz osjetno manje troškove u usporedbi s opcijom angažiranja internog IT odjela. Suradnja s našim timom stručnjaka koji nadgledaju i održavaju Vašu računalnu mrežu omogućit će Vam da neopterećeni i sigurni možete ispunjavati svoje poslovne obaveze. 

Usluge održavanja mrežne infrastrukture

Info AM omogućava usluge instalacije i održavanja cjelovitih mrežnih rješenja za tvrtke svih vrsta i veličina. Možemo raditi na Vašoj ili izdvojenoj lokaciji, ovisno o Vašoj želji. Kako bilo, garantiramo da će naš tim IT stručnjaka kvalitetno i učinkovito pristupiti rješavanju svih pitanja i izazova. 

Ne morate kupovati novo računalo  – iskoristite naše usluge najma računala i laptopa s jamstvom! Pregldajte naše usluge najma Office paketa, Docking stationa i ostale računalne opreme na Najam računala.hr

Računala, laptopi, monitori, serveri, printeri, POS blagajne i ostala računalna oprema – Rabljena računala.hr

01 5813 200

Javite nam se!

Zainteresirani ste za održavanje računalnih sustava? Potrebno vam je održavanje računalne mreže?

Info AM pruža sveobuhvatnu podršku i rješenja za različite potrebe i zahtjeve!